top of page
VÅR HISTORIA
 
NordWest Entreprenad grundades 2009. Innan finanskrisen slog till 2008 arbetade ägaren som snickare och takläggare. Efter finanskrisen var det tufft på arbetsmarknaden. Det var då han bestämde sig för att starta eget företag.
 
2009 grundades således Mickes Tak & Bygg. Huvudsysslan bestod i att montera fönster för en stor fönsterleverantör i Sverige men enmansfirman tog sig även an mindre byggnationsjobb för privatpersoner. Efter ett spännande uppdrag i Levi's  butik på Emporia där butiksinredning skulle monteras var framtiden för företaget utstakad. Det var byggnation och montage i butiksmiljö vi skulle syssla med.

Företaget utförde fönstermontage ett par år till samt enstaka butiksbyggnationer och byggde under tiden upp en kundbas med återkommande kunder. När Mickes Tak & Bygg funnits i 5 år drev firman uteslutande projekt inom butiksbranschen och beslutade då att ändra företagsnamnet till NordWest Entreprenad AB.

Idag är vi 5 anställda (söker alltid fler TILL ANSÖKAN) och har flera anslutna fåmansfirmor i vårt nätverk. Tillsammans har vi hunnit med nyetableringar, avetableringar, ombyggnationer och utrullningar för över 50 olika kunder. Vi har utvidgat vårt geografiska täckningsområde och arbetar nu i hela Sverige, Danmark, Norge och Finland. 

Vi har mycket kompetens in-house i form av bland annat byggare, golvläggare och montörer men efter många år i branschen har vi även flera samarbetspartners runt om i landet som vi anlitar vid behov.

Välkommen till oss med ditt projekt!


 

#nordwestentreprenadab #butiksbyggnation #butiksbygge #byggabutik #butiksetablering #butiksmontage #ombyggnation #retail #retailbuildning #retailbuilds #retailbuildingsweden #golvläggning #golvläggare #butiksgolv #butiksmålning #butiksbelysning #butiksinredning #utrullning #rollout

bottom of page