top of page
VÅR HISTORIA
 
NordWest Entreprenad grundades 2009 av Mikael Vesterlund. Innan finanskrisen slog till 2008 arbetade Micke som snickare och takläggare. Efter finanskrisen var det tufft på arbetsmarknaden. Det var då han bestämde sig för att starta eget företag.
 
2009 grundades således Mickes Tak & Bygg. Huvudsysslan bestod i att montera fönster för en stor fönsterleverantör i Sverige men enmansfirman tog sig även an mindre byggnationsjobb för privatpersoner. Efter ett spännande uppdrag i Levi's  butik på Emporia där butiksinredning skulle monteras var framtiden för företaget utstakad. Det var butiksbyggnation och montage i butiksmiljö vi skulle syssla med.

Företaget utförde fönstermontage ett par år till samt enstaka butiksbyggnationer och byggde under tiden upp en kundbas med återkommande kunder. När Mickes Tak & Bygg funnits i 5 år drev firman uteslutande projekt inom butiksbyggnation och beslutade då att ändra företagsnamnet till NordWest Entreprenad AB.

Vårt team består av snickare
, golvläggare, målare, elektriker och montörer samt ett flertal fåmansfirmor i vårt nätverk. Tillsammans har vi hunnit med butiksbyggnationer, butiksmontage, avetableringar, ombyggnationer och utrullningar/roll-outs för över 50 olika kunder. Vi har utvidgat vårt geografiska täckningsområde och arbetar nu i hela Sverige, Danmark, Norge och Finland. 


Välkommen till oss med ditt projekt!


 

#nordwestentreprenadab #butiksbyggnation #butiksbygge #byggabutik #butiksetablering #butiksmontage #ombyggnation #retail #retailbuildning #retailbuilds #retailbuildingsweden #golvläggning #golvläggare #butiksgolv #butiksmålning #butiksbelysning #butiksinredning #utrullning #rollout

bottom of page