top of page
Vår historia
 
Jag som startade NordWest Entreprenad AB heter Mikael Westerlund. Innan finanskrisen slog till 2008 arbetade jag som snickare och takläggare. Efter finanskrisen var det tufft på arbetsmarknaden. Det var då jag bestämde mig för att göra verklighet av min dröm att starta eget företag.
 
Sagt och gjort, 2009 startade jag Mickes Tak & Bygg. Jag tog mig an mindre byggnationsjobb för privatpersoner men huvudsysslan bestod i att montera fönster för en stor fönsterleverantör i Sverige. Efter ett uppdrag på Levi's Emporia där jag monterade inredning fastnade jag för retailbranschen. Stressen och tidspressen, det är det som driver och motiverar mig!

Jag jobbade ett par år till med fönstermontage och enstaka butiksbyggnationer och lyckades under den tiden bygga upp en kundbas med återkommande kunder. När jag hade drivit Mickes Tak & Bygg i 5 år hade jag nästan uteslutande projekt inom butiksbranschen och beslutade då att ändra företagsnamnet till NordWest Entreprenad AB.

Idag är vi 6 anställda och tillsammans har vi hunnit bygga många butiker, riva butiker samt implementera utrullningar för fler olika kunder. Vi har vidgat vårt geografiska täckningsområde och arbetar nu i hela Sverige, Danmark, Norge och Finland. 

Efter många år i branschen har vi nu flera samarbetspartners som vi arbetar tätt ihop med, de flesta finns i Skåne, Göteborg och Stockholm. Vi har mycket kompetens in-house men har även många kontakter runt om i landet som vi anlitar vid behov.


 
bottom of page