VÅR HISTORIA
 
Jag som driver NordWest Entreprenad AB heter Mikael Westerlund. Innan finanskrisen slog till 2008 arbetade jag inom byggsektorn som snickare och takläggare. Efter finanskrisen 2008 var det tufft på arbetsmarknaden. Det var då jag bestämde mig för att göra verklighet av min dröm att starta eget företag.
 
Sagt och gjort, 2009 startade jag Mickes Tak & Bygg. Jag tog mig an mindre byggnationsjobb för privatpersoner men huvudsysslan var att montera fönster för en stor fönsterleverantör i Sverige. Det var efter att jag fick ett uppdrag där jag var med och monterade inredning på Levi's Emporia som jag fastnade för retail. Stressen och tidspressen, att just detta datum skall butiken vara KLAR, det är det som driver och motiverar mig!
Jag jobbade ett par år till med fönstermontage och enstaka butiksbyggnationer och lyckades under den tiden bygga upp en kundbas med återkommande kunder. När jag hade drivit Mickes Tak & Bygg i 5 år hade jag nästan uteslutande projekt inom butiksbranschen och beslutade då att ändra företagsnamnet till NordWest Entreprenad AB. Idag är vi 10 anställda och vi hunnit med att bygga många butiker men också att riva butiker samt ansvara för utrullningar för diverse olika kedjor.