top of page
busy-g9482668f7_1920.jpg

PROJEKTLEDNING

Vi tar hand om tidsplanering och logistik för såväl nyetableringar och ombyggnationer som demonteringar och rivningar. Att du som kund känner dig delaktig och informerad är viktigt för oss, därför ser vi till att ha regelbundna avstämningar med dig/er.

eafefd9e-f7b5-44aa-bdab-f05f8c47d6bc.jpg

BUTIKSBYGGNATION

Ska du bygga en helt ny butik eller uppgradera en befintlig? Vi sköter hela byggnationen med underliggande stomme, el, väggar, golvläggning, målning och montage av inredning. Kommer butiken att vara öppen för handel under tiden? Inga problem! Vi är experter på att arbeta med byggnation och montage i öppna butiker. Vi gör allt vi kan för att bygga så säkert som möjligt för kunder och personal och för att påverka era intäkter så lite som möjligt under byggtiden.

 

image19.jpeg

INREDNINGSMONTAGE

Vi utför montage och demontering av butiksinredning i öppen eller stängd butik.

image0.jpeg

SPECIALTILLVERKAT

Vi har möjlighet att ta fram egna specialprodukter om ni har någon idé ni vill förverkliga. Vi ritar upp, testtillverkar och producerar mindre displayer och podier i önskat material.

shopping-gcc5a5a1f9_1920.jpg

UTRULLNINGAR

Har ni nya produktdisplayer som ska monteras i flera butiker samtidigt? Vi har lång erfarenhet av utrullningar! Vi hanterar allt från ruttplanering och leverans till installation. 

76d4ac95-934d-4618-a9ec-8758b712d3ed (1).jpg

SPECIALISTER

Vi har hantverkare med specialkompetens inom golvläggning, byggnation, el, målning och montage.

bottom of page