top of page
busy-g9482668f7_1920.jpg

PROJEKTLEDNING

Vi tar hand om tidsplanering och logistik för såväl nya butikstableringar och ombyggnationer som demonteringar och rivningar. Att du som kund känner dig delaktig och involverad är viktigt för oss, därför ser vi till att ha regelbundna avstämningar med er.

eafefd9e-f7b5-44aa-bdab-f05f8c47d6bc.jpg

BUTIKSBYGGNATION

Bygga en helt ny butik eller uppgradera en befintlig? Vårt team sköter hela butiksbyggnationen med underliggande stomme, el, väggar, golvläggning, målning och slutligen montage av butiksinredning.

 

Kommer butiken att vara öppen för handel under tiden? Inga problem! Vi är experter på butiksbyggnation och butiksmontage i öppna butiker. Vi gör allt vi kan för att bygga så säkert som möjligt för kunder och personal och för att påverka era intäkter så lite som möjligt under byggtiden.

 

image19.jpeg

INREDNINGSMONTAGE

Vi utför montage och demontering av butiksinredning i öppen eller stängd butik.

image0.jpeg

SPECIALTILLVERKAT

Vi har möjlighet att ta fram egna specialprodukter om ni har någon idé ni vill förverkliga. Vi ritar upp, testtillverkar och producerar mindre displayer och podier i önskat material.

shopping-gcc5a5a1f9_1920.jpg

UTRULLNINGAR

Har ni nya produktdisplayer som ska monteras i flera butiker samtidigt? Vi har lång erfarenhet av utrullningar! Vi hanterar allt från ruttplanering och leverans till installation. 

76d4ac95-934d-4618-a9ec-8758b712d3ed (1).jpg

SPECIALISTER

Vi har hantverkare med specialkompetens inom golvläggning, byggnation, el, målning och montage.

bottom of page